Voorwaarden

VOORWAARDEN

 1. U kunt de laatste 5 minuten van de les meekijken. 5 minuten voor het eind van de les wordt u gevraagd aanwezig te zijn bij in het zwembad om uw kind op te halen.
 2. Bij binnenkomst hoeft u zich niet te melden bij de balie, u kunt gelijk doorlopen naar de grote kleedkamers aan de rechterkant.
 3. Het is mogelijk dat de lesdata kunnen veranderen: zondag kan verplaats worden naar zaterdag, visa versa. Het is daarom erg belangrijk dat u, gedurende de zwemcursus, uw weekenden vrij houdt, zodat uw kind geen lessen mist.
 4. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het zwemrooster. Heeft u een wijziging niet op tijd gezien en mist uw kind hierdoor een les, dan telt dit als een gemiste lesdag.
 5. De 100% garantie vervalt wanneer uw kind drie of meerdere lesdagen mist.
 6. Heeft uw kind een ziekte of aandoening, dan horen wij dat graag vooraf. De garantie van de zwemcursus vervalt, wanneer u dit later pas aan ons verteld.
 7. Laat uw kind uitgerust naar de zwemlessen komen. Dit is van belang voor uw kind en ons team.
 8. Wij verzoeken u eten en drinken mee te geven aan uw kind(eren). Er is één pauze van een kwartier, waarna de kinderen weer gaan zwemmen.
 9. Na de laatste les krijg u definitief te horen of uw kind mag afzwemmen. Mag uw kind niet afzwemmen, dan krijgt hij/zij gratis extra lessen* totdat het wel mogelijk is om af te zwemmen. (* = mits de garantie niet vervallen is).
 10. De aanbetaling kunt u na het stopzetten van de lessen niet terug ontvangen.
 11. Wilt u plots stoppen met de zwemcursus, dan krijgt u geen restitutie van het lesgeld.