Wie zijn wij?

Even voorstellen!

Naam: Hamid Ovisi

Leeftijd: 66 jaar

Functie: Oprichter & zweminstructeur Zwemschool Waterval

Hobby’s: Voetbal kijken en zwemles geven

Iets over mijzelf: Hallo! Ik ben badmeester Hamid. Ik geef al meer dan 45 jaar met veel plezier zwemles aan kinderen. Ik ben op het idee van Zwemschool Waterval gekomen toen ik merkte dat veel kinderen vaak één of twee jaar bezig zijn met het halen van hun diploma’s. Ik dacht bij mijzelf: “Dat kan sneller!”. Gezien wij in Nederland omringd zijn door water, vind ik het erg belangrijk dat kinderen snel, maar vooral veilig en goed leren zwemmen. Naast zwemles geven, ben ik getrouwd en vader van twee dochters en een zoon.

 

Naam: Sonya Ovisi

Leeftijd: 27 jaar

Functie: Zweminstructrice & Marketing Manager bij Zwemschool Waterval

Hobby’s: Motorrijden, marketing en sushi eten

Iets over mijzelf: Hoi! Ik ben Sonya – de dochter van badmeester Hamid! Al sinds Zwemschool Waterval is opgericht, heb ik geholpen met het bouwen van de website en zwemles geven. Zwemles geven is voor mij in de loop der jaren een passie geworden. Door mijn werk als freelance marketing manager ben ik vaak bezig achter een scherm, maar werken met kinderen blijft een van de leukste dingen op de wereld! De blije gezichten en de mooie verhalen maken dit werk ontzettend leuk!